http://work.igetweb.com
สร้างเว็บไซต์Engine by iGetWeb.com

 หน้าแรก

สินค้าฝากขายราคาพิเศษ

 รวมรูปภาพและสินค้า

 ประโยชน์มังคุด

หนังสือรับรองมาตรฐานการผลิต

 เว็บบอร์ด

 ช่องทางรวย/งานรายได้

 บทความ

อาหารเสริมกับโรคเสื่อม

 ติดต่อเรา

สถิติ

เปิดเว็บ30/12/2009
อัพเดท12/09/2019
ผู้เข้าชม799,801
เปิดเพจ1,360,467

ความรู้

แนวคิด

ความรู้คู่เกษตร

บันเทิง ขำขัน แง่คิด

ช่องทางทำมาหากิน

ปฎิทิน

« July 2020»
SMTWTFS
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
iGetWeb.com
AdsOne.com

กลยุทธ์และปรัชญาของนักธุรกิจที่ประสบความสำเร็จ

กลยุทธ์และปรัชญาของนักธุรกิจที่ประสบความสำเร็จ

 

                                การประกอบธุรกิจท่ามกลางสภาพแวดล้อมต่าง ๆ ไม่ว่าจะเป็นด้านสังคม  วัฒนธรรม เศรษฐกิจ  ที่มีความผันผวนสูง  และการเปลี่ยนแปลงอย่างรวดเร็ว  ส่งผลกระทบต่อผู้บริหารหรือผู้ประกอบการโดยตรงในการที่จะต้องพัฒนาปรับปรุงการดำเนินงานของตนให้มีความทันสมัย  มีคุณภาพ ที่จะสามารถแข่งขันกับรายอื่น ๆ ในอุตสาหกรรมเดียวกันได้  และคู่แข่งขันนั้นก็มีมากมาย  เพราะสภาพสังคมเศรษฐกิจ ณ ปัจจุบันที่ส่งเสริมต่อการลงทุน  ทำให้ก่อกำเนิดกิจการองค์กรธุรกิจต่าง ๆ มากมายไม่ว่าจะเป็นในรูปของกิจการเจ้าของคนเดียว หรือ การร่วมทุนหลายคนในรูปของบริษัท  ซึ่งก็เป็นที่แน่นอนว่ามีบางส่วนที่ขยายการเติบโตจากฐานเดิมที่มีอยู่แล้วและมั่นคงในระดับหนึ่ง  แต่ก็มีธุรกิจไม่น้อยทีเดียวที่เติบโต  ด้วยความว่างเปล่าเริ่มต้นตั้งแต่ศูนย์  ไม่มีคลังทรัพยากรที่จำเป็นในการดำเนินธุรกิจ  ซึ่งไม่ว่าจะเป็นในรูปแบบใดก็ตาม ล้วนต้องพบเจอกับอุปสรรคปัญหาต่าง ๆ เล็กบ้างใหญ่บ้าง  อาจผ่อนผันบรรเทาลงได้  แต่บายรายอาจต้องล้มลุกคลุกคลาน  เลือดตาแทบกระเด็น

                                ดังนั้นในทุก ๆ องค์กรธุรกิจ  จึงต้องมีการเรียนรู้  การบริหารจัดการอย่างมีประสิทธิภาพ เพื่อที่จะจัดการกับอุปสรรคปัญหาที่ผ่านพบได้อย่างมีประสิทธิผล  เอาปัญหามาเป็นบทเรียน  เพื่อแก้ไขและพัฒนาให้ดีขึ้น  ป้องกันไม่ให้เกิดเหตุซ้ำรอยขึ้นอีก  ผู้บริหารแต่ละท่านแต่ละองค์กร กว่าที่จะประสบความสำเร็จเป็นนักธุรกิจที่ยิ่งใหญ่ ต้องผ่านพบอะไรมามากมาย  และแต่ละท่านมีกลยุทธ์ในการจัดการอย่างไร  จึงเป็นบทเรียนสำคัญในการที่จะเรียนรู้ประสบการณ์ของบุคคลเหล่านั้น  มาประยุกต์ปรับใช้กับกิจการของตน  เพื่อที่จะต่อยอดก้าวขึ้นบันไดความสำเร็จที่สูงขึ้นไป  เพื่อผลแห่งความมั่นคงและความมั่งคั่งของธุรกิจ  ให้ธุรกิจสามารถมีอายุได้ยืนยาวที่สุด

                                กลยุทธ์ที่ส่งผลต่อความสำเร็จของนักธุรกิจมีมากมายหลายประการด้วยกัน  ซึ่งแต่ละด้านก็จะแตกต่างกันไปตามประสบการณ์  การเรียนรู้  รวมถึงลักษณะของธุรกิจที่แต่ละท่านนั้นบริหารอยู่  แต่เมื่อนำกลยุทธ์ต่าง ๆ นั้นมาประมวลแล้ว  จะแยกได้เป็นกลยุทธ์ในด้านต่าง ๆ กัน คือ

                                1.  บุคลิกภาพของผู้บริหาร  ผู้บริหารที่ดีต้องมีบุคลิกภาพที่เป็นผู้นำ  กล้าคิด  กล้าทำ  กล้าตัดสินใจ  มีความชำนาญ และความรู้อย่างลึกซึ้งถึงธุรกิจหรืองานที่กำลังทำอยู่  ซึ่งจะทำให้ผู้บริหารสามารถดำเนินงานได้อย่างราบรื่น   นอกจากนั้นตัวผู้บริหารยังต้องมีความขยัน  ความอดทน  ความมานะพยายาม  เพราะทุกสิ่งไม่สามารถได้มาง่ายดาย  แต่ต้องอาศัยเวลา  การลองผิดลองถูก  และการพัฒนาแก้ไขอย่างต่อเนื่อง  ถ้าผู้บริหารไม่มีใจรักหรือขาดความอุตสาหะแล้ว  งานก็คงไม่ประสบความสำเร็จ  และที่สำคัญ ผู้บริหารจะต้องมีวิสัยทัศน์กว้างไกล  พัฒนาความคิดความรู้อยู่เสมอ  มองทุกอย่างในมุมกว้างทั้งแง่บวกแง่ลบ  และไม่มีอคติ  ซึ่งจะสามารถวิเคราะห์เรื่องต่าง ๆ ได้อย่างครอบคลุม รอบด้าน   เมื่อเกิดวิกฤติก็ปรับเปลี่ยนให้เป็นโอกาสที่ธุรกิจจะดำเนินต่อไปได้ และเมื่อเห็นช่องทางที่จะสามารถก่อประโยชน์หรือแปลงทุนให้เป็นรายได้  ก็รีบดำเนินการไม่ปล่อยให้โอกาสและเวลาสูญเสียไป

                                2.  โครงสร้างขององค์กร  ผู้บริหารควรจัดโครงสร้างให้เป็นแบบกระจายอำนาจ มอบอำนาจหน้าที่ให้แต่ละฝ่ายคิดตัดสินใจได้ตามความเหมาะสม  ภายใต้นโยบายหลักของบริษัท  อันจะทำให้การดำเนินงานเป็นไปอย่างรวดเร็ว  เป็นระบบระเบียบเป็นขั้นตอน  เพราะการจัดโครงสร้างแบบศูนย์กลาง  จะทำให้งานล่าช้า  ทุกอย่างต้องอยู่ภายใต้ดุลยพินิจของผู้มีอำนาจเพียงผู้เดียว  ซึ่งอาจต้องใช้เวลานาน  จนบางทีไม่ทันต่อความต้องการของลูกค้าทำให้เสียเครดิตของบริษัท

                                3.  ผลิตภัณฑ์ สินค้า/บริการ      ในการผลิตสินค้า/บริการนั้น  ต้องคำนึงถึงความต้องการของผู้บริโภคเป็นหลัก   สินค้า/บริการนั้นต้องมีคุณภาพได้มาตรฐาน  โดยผ่านกระบวนการควบคุมคุณภาพทุกขั้นตอน  ตั้งแต่การเริ่มนำเข้าวัตถุดิบ  ไปจนถึงสินค้าสำเร็จรูปพร้อมส่งถึงมือลูกค้า  และให้ความสำคัญกับการใช้ทรัพยากรอย่างคุ้มค่าที่สุดและประหยัดที่สุด

                                ส่วนสำคัญที่เกี่ยวกับสินค้าอีกประการก็คือ  สินค้านั้นต้องมีนวัตกรรม  มีความแปลกใหม่อยู่เสมอ  ให้สินค้า/บริการนั้นมีความแตกต่างกับรายอื่น ๆ เพื่อกระตุ้นให้ลูกค้าเกิดความต้องการในตัวสินค้าของเรามากกว่า   เครื่องมือสำคัญที่จะช่วยกระตุ้น  ก็คือการโฆษณา  ที่จะสามารถเข้าถึงลูกค้าได้อย่างรวดเร็ว  และการโฆษณาที่ประสบผลสำเร็จก็ช่วยให้ธุรกิจได้เปรียบกว่าคู่แข่งอีกมาก

                                4.  ทรัพยากรมนุษย์   บุคลากรเป็นปัจจัยสำคัญในการที่จะทำให้ธุรกิจดำเนินการขับเคลื่อนไปได้  ธุรกิจต้องมีการพัฒนาศักยภาพของบุคคลอยู่เสมอเพื่อให้เกิดการรับข่าวสาร  พัฒนาความรู้ ความคิดใหม่ ๆ ทันต่อการเปลี่ยนแปลงที่รวดเร็ว  สามารถจัดการกับอุปสรรคต่าง ๆ ได้  เพื่อบุคลากรได้รับการพัฒนาแล้วก็ต้องให้โอกาสในการคิดตัดสินใจในงานของตนเองอย่างเต็มที่  (ตามหลักการกระจายอำนาจ)  จะทำให้บุคลากรไม่รู้สึกว่าถูกบังคับให้อยู่ในกรอบจนเกินไป  แต่จะคิดว่าตนเองมีความสำคัญเป็นส่วนหนึ่งของธุรกิจนั้น ๆ นอกจากนั้นแล้ว  ธุรกิจยังต้องการการทำงานเป็นทีมที่เข้ากันได้ดี  ทำงานอย่างเป็นระบบทิศทางเดียวกัน  รับรู้สถานการณ์ร่วมกัน  ซึ่งถ้าหากเป็นทีมงานที่มีคุณภาพ  ก็จะทำให้งานมีคุณภาพและธุรกิจประสบความสำเร็จ

                                5.  ลูกค้า   หลักสำคัญที่ธุรกิจส่วนใหญ่ยึดถือ  และเน้นปฏิบัติ คือ ลูกค้าเปรียบเสมือนเทวดา หรือ ลูกค้าคือพระเจ้า   เน้นความต้องการของลูกค้าเป็นหลัก  การผลิตสินค้า/บริการ  ต้องคำนึงถึงความต้องการของลูกค้า  และผลิตตามความต้องการนั้น  จึงจะทำให้สินค้าขายได้  หากความต้องการของลูกค้าเปลี่ยนแปลงไป ก็ต้องตามความคิดของลูกค้าให้ทัน  ธุรกิจต้องมีความทันสมัย  หรือ In trend อยู่เสมอ  เพื่อให้สินค้าของเราล้ำหน้ากว่าผู้อื่น  แต่ไม่ล้ำจนเกินไปจนลูกค้าตามไม่ทัน  นอกจากนั้นแล้ว  เมื่อมีการผลิตสินค้า /บริการแล้ว  ก็ต้องนำเสนอต่อลูกค้า  กลยุทธ์สำคัญก็คือ การเข้าถึงลูกค้าให้ได้อย่างรวดเร็วและให้ได้มากที่สุด  ซึ่งเครื่องมือสำคัญก็คือการโฆษณาเพราะลูกค้าเปิดรับสิ่งต่าง ๆ มากขึ้น  และแสวงหาสิ่งที่ดีที่สุดสำหรับตนเอง  ซึ่งการโฆษณาสมัยใหม่จะต้องเน้นความแปลกแหวกแนว  และดึงดูดความสนใจของลูกค้าได้ดี  จะทำให้สินค้า/บริการติดตาติดใจผู้บริโภคได้ง่ายขึ้น

                                6.  สังคมและสิ่งแวดล้อม   ธุรกิจเป็นหน่วยงานที่ดำเนินงานเพื่อหวังผลกำไร  ดังนั้นจึงควรให้สิ่งตอบแทนแก่สังคม  โดยการรับผิดชอบช่วยเหลือสังคมในด้านต่าง ๆ และร่วมกันรักษาสิ่งแวดล้อม ไม่ให้มีมลภาวะจากธุรกิจของตนเข้าสู่สังคม  

                                7.   คู่แข่งขัน/พันธมิตร    ธุรกิจย่อมต้องมีการแข่งขันคือ การแข่งกันพัฒนาสิ่งที่ดีหรือสิ่งใหม่ ๆ เพื่อนำเสนอแก่ลูกค้า  แต่ต้องไม่มีการทำลายซึ่งกันและกัน  จึงจะถือเป็นการแข่งขันที่ดี   ธุรกิจ ควรสร้างสายสัมพันธ์ที่แน่นแฟ้น เพื่อเป็นเครือข่ายให้แก่ธุรกิจในการสนับสนุนหรือช่วยเหลือในหลาย ๆ ด้านด้วยกัน หรือการสร้างพันธมิตรร่วมทุนเพื่อขยายการเติบโตให้แก่ตนเองเพราะธุรกิจจะเติบโตเดี่ยว แต่เพียงผู้เดียวไม่ได้

 

                                หน่วยงานมีหลายรูปแบบแตกต่างกันไป  และผู้บริหารแต่ละท่านก็มีประสบการณ์การเรียนรู้ที่ไม่เหมือนกัน  ดังนั้นกลยุทธ์ที่นำมาใช้ในธุรกิจจึงมีมากมาย  ซึ่งบางท่านอาจนำแนวคิดเดิม ๆ มาใช้    หรือบางท่านก็อาจจะสร้างกลยุทธ์ใหม่ขึ้นมาเองเพื่อความสอดคล้องกับธุรกิจของตน  แต่อย่างไรก็ดี  ทุก ๆ กลยุทธ์ต่างก็มีความสำคัญ และมีประโยชน์ในการที่จะนำมาใช้กับธุรกิจได้  เพียงแต่เลือกกลยุทธ์ที่เหมาะสมก็จะสามารถนำมาใช้เพื่อพัฒนาธุรกิจให้เจริญก้าวหน้าได้

ความคิดเห็น

 1. 1
  Coach Outlet Online
  Coach Outlet Online ganninian@yahoo.cn 24/07/2013 14:18

  Any 18th for


  Coach Outlet Online


  Pebble Beach destination can be quite crucial making use of the Snuff 5 various place to


  Coach Outlet


  give tons of choices for one birdie for individuals who's in the position to hit the


  Coach Factory Outlet


  green outside the golf tee. On depleting extra modify,Coach Discount


  Coach Outlet Online


  blend it with any price savings. Singapore reports


  Coach Outlet Store Online


  solid numbers for


  Coach Outlet Store Online


  their nationwide buying festival.I suggest you choose Dark blue and


  Coach Outlet Store Online


  in addition Grilling


  Coach Factory Online


  Gray should the just attending have one fit. Be individual. Fitness experts in addition


  Coach Factory Outlet


  to fitness coaches should be credentialed by using


  Coach Outlet


  a legitimate


  Coach Handbags Outlet


  organization. Should you be sensation along/depressed, acquire a listing


  Coach Outlet Online


  of the excellent details


  Coach Factory Online


  in your own existence; site your young ones initial inside checklist. Sports each of


  Coach Outlet


  these hues will


  Coach Outlet


  straightaway turn you in a good go


  Coach Outlet Online


  turner and in some


  Coach Factory Outlet


  cases express your own personal style.Kase says that


  Coach Outlet


  that's usually all it bring that you should be employed to it and also for the anxious


  Coach Outlet Online


  feeling to waste. Have got a sensible and playful vogue handbag


  Michael Kors Outlet


  prompted through Salvatore Ferragamo. Lawrence.)Expense Goldstein,Tory


  Michael Kors Outlet Store


  Burch Outlet partner residence inside Livermore Lab's


  Michael Kors Outlet Online


  Bodily then Existence Sciences Directorate, hailed your


  Michael Kors Outlet


  identify opportunities originating from a information launch. Herbal


  Michael Kors Outlet


  skin care products is focused in right this moment, which equals


  Chanel Outlet


  mean, a stupendous scene to gain basic foundation, simply because fewer you are more


  Chanel Outlet


  right now, this means you will be lead significantly less


  Chanel Outlet


  a chance to be prepared.

 2. 2
  Coach Outlet
  Coach Outlet jondanaaa123456@gmail.com 19/11/2012 16:44

  “He lifts his trembling hands. "That night the local farmers


  Coach Outlet


  brought their cattle in for the winter because they said the weather was too harsh.


  Coach Outlet Store Online


  "He nods his head towards the group of migrants and gives me a lopsided smile. "Are they


  Coach Outlet


  really worth less than cattle? Our police hound them and hunt them down


  Coach Outlet


  like plague victims."The town hall is reluctant to provide more permanent shelter


  Coach Outlet Online


  in case, like Sangatte, it should act as a magnet and swell the migrant numbers further.Just outside the town, on the edge of an industrial


  Coach Factory Online


  estate, two small portacabins make up the migrants' shower block.The men push one another in their haste to get in, snatching the phials of medicated


  Coach Outlet Online


  shampoo and shower gel offered by the hassled charity workers and clamouring for clean clothes and underwear.At the door, a handsome, clean-shaven


  Coach Outlet


  man with gelled-back hair is trying to catch my eye. I go over to him with a smile, offer my hand and introduce myself.Only when he fixes me with a


  Coach Factory Outlet


  look of reproach do I realise I have met him before."Madame," he reminds me quietly. "I am Anwar, the industrial chemist from Syria. You were


  Coach Factory Outlet


  a guest in my house."Beyond the bright lights of Sin City, let loose in a bulldozer, eat steak like the Mob and play vintage pinball.Activities:


  Coach Outlet Store


  Bulldozer therapy The first thing to know about Las Vegas is this: whoever came up with the name Sin City really wasn’t kidding.


  Coach Outlet


  ‘Arrive with luggage, leave with baggage,’ as the old joke goes.


  Louis Vuitton Outlet Online


  But hangovers and ill-advised wagers aren’t the only reason to come to this parched corner of


  Louis Vuitton Outlet Online


  southern Nevada, a four-hour drive from LA. There’s also the


  Burberry Outlet


  unmistakable sense that you’ve arrived in a place where the laws of reality are simply not being enforced.This, after all, is a town where an


  Coach Outlet Store Online


  exotic dancer was once put on trial for murdering her boyfriend over buried treasure – six tons of silver bullion, to be precise; it’s


  Coach Outlet Online


  a town where tourists used to attend roof-top ‘atomic bomb parties’ to view ten-kiloton blasts, wearing only shorts and sunglasses for protection (the Nevada Test Site is 70 miles away);”

 3. 3
  Coach Outlet Online
  Coach Outlet Online y3505@126.com 19/11/2012 14:54

  In 2012, Google


  Coach Outlet Store Online


  believes it has started the future of television on YouTube -- even


  Coach Outlet Online


  if, outside of YouTube's offices, no one seems to be watching it.YouTube,


  Coach Outlet


  the video-sharing site that got so big from hosting amateur videos that Google


  Gucci Belt


  bought it for $1.65 billion in 2006, is doubling down


  Coach Factory Outlet


  on its risky bet to be the place for original, TV-quality


  Coach Factory Outlet


  programming online. On Thursday, the website told reporters


  Gucci Belts


  that it will reinvest in some of the YouTube-original


  Coach Factory Outlet


  channels it created in January.After handing out more


  Coach Outlet Online


  than $100 million altogether to 100 channels that would


  Coach Online Outlet


  create videos exclusively for YouTube,


  Coach Outlet Online


  Google's decided to provide a second round of


  Coach Outlet Online


  funding for 30 to 40 of them, Peter Kafka of AllThingsD


  Hermes Belts


  and Michael Learmonth of AdAge report. Google didn't say exactly


  Coach Factory Online


  how much it would reinvest beyond indicating that the "new investments will be roughly equivalent to the first," AdAge wrote.

 4. 4
  mulberry
  mulberry Yayaluochen@yahoo.com 26/07/2012 14:29  Mulberry Bags quality goods invincible, explode like, was the first layer cowhide, looking for leather watch the return, feel, do manual work is what of, are really very top, zipper very smooth, also very strong, Mulberry Bags it's good. Got friends consistent affirmative and agree with, let me also face is very, do manual work is good material true, we are very satisfied with Mulberry Bags. 5. 5
  Coach Factory Outlet Online
  Coach Factory Outlet Online LouisVuitton468@gmail.com 21/05/2012 14:33

  Robin Gibb was born in 1949 <h1><a href="http://www.coachfactoryoutletolineo.com/"title="Coach Factory Online">Coach Factory Online</a></h1> on Isle of Man off the British coast, and the Gibb boys grew up in Manchester. The family later moved to Redcliffe, Australia, where their group performed <h1><a href="http://www.louisvuittonpursesg.org/"title="Louis Vuitton Handbags">Louis Vuitton Handbags</a></h1> on television as the B.G.'s -- a moniker they later altered to the Bee Gees. Their father, Hughie, was a drummer and big-band <h1><a href="http://www.chanel-pursesbagssale.net/"title="Chanel Handbags">Chanel Handbags</a></h1> leader.The family returned to England in the 1960s, and they began to emerge on an international scale. Through the end of that decade and <h1><a href="http://www.discountcoachoutlete.net/"title="Coach Factory Online">Coach Factory Online</a></h1> into the next, they crafted melodies that utilized their unique voices to gain acclaim thanks to songs <h1><a href="http://www.coachfactoryoutletsh.net/"title="Coach Factory Outlet Online">Coach Factory Outlet Online</a></h1> like "To Love Somebody," "Lonely Days" and "How Can You Mend a Broken Heart."By the mid-1970s, they transitioned to develop more <h1><a href="http://www.coachfactoryoutletonlinel.com/"title="Coach Factory Outlet">Coach Factory Outlet</a></h1> dance-oriented hits such as "Jive Talkin' " and "Nights on Broadway."Yet for all these earlier successes, the Bee Gees <h1><a href="http://www.coachoutlet-onlinest.com/"title="Coach Factory Outlet">Coach Factory Outlet</a></h1> skyrocketed to new heights with the 1977 release of "Saturday Night Fever," a movie starring John Travolta that was built around the group's falsetto <h1><a href="http://www.top-guccibelts.com/"title="Louis Vuitton Belts">Louis Vuitton Belts</a></h1> voices and disco-friendly songs.In the latter part of the 1970s, the Bee Gees "dominated dance floors and airwaves. With their matching white suits, soaring high harmonies and polished, radio-friendly records <h1><a href="http://www.top-hermesbelts.net/"title="Gucci Belt">Gucci Belt</a></h1>, they remain one of the essential <h1><a href="http://www.louisvuittonbeltsbelts.net/"title="Hermes Belts">Hermes Belts</a></h1> touchstones to that ultra-commercial era," the Rock and Roll Hall of <h1><a href="http://www.coachsfactoryonlinest.com/"title="Coach Outlet Store Online">Coach Outlet Store Online</a></h1> Fame says on its website.


   

 6. 6
  coach outlet
  coach outlet 2227185012@qq.com 07/05/2012 10:56

  Facebook shares traded shares


  Louis Vuitton Purses


  it may seem like every securities firm in America


  Gucci Belts


  is involved in the Facebook IPO. All those firms


  Chanel Bags


  are, of course, barred by law from issuing research


  Coach Outlet


  reports ahead of the IPO. But Wedbush Securities


  Louis Vuitton Bag


  wasn’t an underwriter, and they’re out today with


  Chanel Bags


  what appears to be the first public research on the


  Hermes Belts


  much-hyped web darling.Wedbush’s Michael Pachter started


  Coach Outlet Online


  the shares at outperform with a $44 price target


  Louis Vuitton Bags


  . Reached by phone, Pachter said the firm made a


  Coach Outlet


  conscious decisions not to seek a piece of the IPO


  Coach Outlet


  action, in part so they could write about it,


  Coach Outlet


  and help the firm’s clients who have traded


  Coach Outlet


  Facebook shares in the private market.pre-IPO


  Coach Outlet Online


  report is “highly unusual,” Pachter acknowledged,


  Coach Outlet


  but said Wedbush has been active in the private


  Coach Factory Outlet


  market for Facebook shares, and he’s been


  Coach Outlet Store


  covering the company for about a year.lapping the


  Coach Outlet


  $44 price target on Facebook shares, he said, is


  Coach Outlet


  one way to send the signal that the proposed $28-$35


  Coach Outlet


  range is “pretty silly.”There’s tons of mand in


  Coach Factory Store


  the private market, he said, amid light supply.


  Coach Outlet


  Thefirm traded shares at $31 in January, Pachter said


  Coach Outlet Online


  and itgone straight up since then, traded at $44


  Coach Outlet


  most recently, and that’s with a six-month


  Coach Outlet Store


  lock-up period, he the firm’s clients who have traded 12’


  Coach Factory Outlet


  ll may have to revisit his price target after the IPO


  Coach Factory Outlet


  . It could go to $70 the first day.So, MarketBeaters,


  Chanel Bags


  what do you think? Does $44 sound about right


  Coach Factory Online


  Feel free to cast Pachter said the firm made a


  Louis Vuitton


  conscious decisions not to seek a piece of


  Coach Outlet


  the IPO action, in part so they could write about it, and help


  Coach Factory Outlet


  he pointed out Pachter said 89

แสดงความคิดเห็น

* *

 

*

view

 หน้าแรก

 บทความ

 เว็บบอร์ด

 รวมรูปภาพ

 ร้านพาศิริอาหารเสริมแผนกลดน้ำหนัก

 ติดต่อเรา

view